​Epoxyfuger

​​Fastefuger

Hvem kender ikke til problemet med gentagne reparationer af dårlige cement- og mørtelfuger, fugeslip i bevægelsesfugerne m.m. Almindelige, faste cementfuger i klinkebelægninger, bassiner m.m. er normalt ikke modstandsdygtige over for kemikalier og skrappe rengøringsmidler. Rengøring med højtryksspuling sammen med kemikalier giver en stor risiko for at cementfugerne smuldrer. De "nedsunkne" fuger giver god grobund for misfarvninger og algedannelser, som vanskeliggør den fortsatte rengøring.

Vi kan tilbyde at opfuge de "nedsunkne" fuger med en flydende epoxymørtel til niveau med den eksisterende klinkebelægning. Den færdige epoxyfuge kan tåle alle former for kemikalier, som normalt bruges i fødevareindustrien og svømmehaller. Epoxy-fugerne kan bearbejdes med højtryksspuling uden nævneværdig nedslidning. 

​Dilatationfuger

Dårlige dilatationsfuger (forkert valg af fugemasse) kan være skyld i omfattende skader på bygningskonstruktioner. Igennem tiderne har specielt fødevareindustrien og svømmehaller oplevet store og meget dyre reparationer p.ga. dårlige dilatationsfuger. Oftes har årsagen været forkert udførte fuger og forkert valg af fugemasse som ikke har kunnet klare de aggresive påvirkninger fra omgivelserne, rengøringsmidler samt højtryksrensning.

Vi kan tilbyde at udskifte de dårlige dilatationsfuger til en fleksibel epoxyfuge der er resistent over for aggresive miljøer, rengøringsmidler samt højtryksspuling.​

Bliv ringet op​

Få et upligtende tilbud til dit næste projekt. Udfyld formularen, og vi vil kontakte jer hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt